Inbjudan SM 300m Sundsvall

Inbjudan SM 300m i bänkskytte

Härmed inbjuder Sundsvall SKF till SM i bänkskytte 300m lördagen den 15 augusti på blåbergets skjutbana i Sundsvall klockan 0900. Viss möjlighet till inskjutning och flaggsättning finns på fredagen. Klasser som skjuts är HV och Unlimited. Det är första gången med Unlimited. Då det visat sig att det inte finns stadgar för 300m Unlimited så kommer det inte kunna sätts officiella rekord eller att kunna vinna officiella SM medaljer detta år. Vi beklagar för tidigare missvisande information.

Sundsvall SKF satsar hårt på ett bygge av en bänkskytte bana och det kommer vara helt nya bänkar med goda laddning och rengöringsmöjligheter på plats. Sundsvall SKFs teori om att få in renodlade långhållsvapen in i bänkskyttet är just att introducera Unlimited klassen i skytte grenen.

Medlemskap krävs i bänkskytteförbundet för att kunna sätta rekord och vinna medaljer. Inbetalning sker till detta kontonummer: Bankgiro SEB: 5341-1948 200:- (250:- för familj) glöm inte att ange namn och adress och en mailadress som vi kan nå er på. http://www.benchrest.se

Startavgifter: 300kr per klass man önskar deltaga i. 200kr om man vill skjuta liggande utom tävlan. 10st deltagare/klass krävs för SM status och medaljer,det gäller dock inte för rekorden. Anmälan görs till sundsvallsskf@gmail.com senast 9 augusti med önskade klasser man vill skjuta.Betalning sker på plats med swish eller kontanter.

OBS: Följande gäller för rådande läge angående Covid19. Känner man sig minsta sjuk stannar man hemma. Vi kommer sätta bänkarna med en skjutplats avstånd så det är gott om yta mellan varje skytt. Det kommer inte vara någon typ av servering inomhus. Allt kommer ske utomhus med väl tilltagna utrymmen. Alla skall hålla distans och tänka på att hålla avstånd och att ett vanligt hej utan att kramas eller skaka hand räcker för dagen som hövlighet. Medtag egen handsprit. Tvål och vatten kommer att finnas så man kan tvätta sina händer ofta.

Vid eventuella frågor kontakta:

Daniel Madsen 0706621767 eller Berra Berglund 0708152214