STORT prisbord i Webcupen 2013!!!

Webcupen 2013

I år har Svenska Bänkskytteförbundet valt att satsa på Web-Cupen. Vi har fått sponsorer som ställer upp med fina priser och priserna kommer att lottas ut bland de svenska skyttar som deltar i Web-Cupen i klasserna JK och Sporter.

För att få delta i lotteriet måsta man vara medlem i Svenska Bänkskytteförbundet (du kan betala medlemsavgiften vid första tävlingen) och delta i minst tre tävlingar.

När man har tre registrerade resultat i en vapenklass så är man med i lotteriet med en lott och om man har fem registrerade resultat får man ytterligare en lott. Man kan alltså ha max 2 lotter per vapenklass.

Dragning av vinnare kommer att ske efter det att resultaten från årets Web-Cup registrerats enligt reglerna för Web-Cupen.

Vid förbundets årsmöte utses ansvariga för lotteriet.

Läs gärna om Web-Cupen på förbundets hemsida http://www.benchrest.se/. Under fliken tävlingar så finns tävlingsprogrammet för år 2013 och om du klickar på blåmarkerade webcupen så får du upp reglerna. Som framgår så kan web-cupen arrangeras var som helst så länge ni är två skyttar och följer reglerna som finns. Viktigt är att resultaten rapporteras enligt reglerna.

Sponsorerna är:

Lightforce Sweden AB                            Tubkikare Vortex Viper 15-45×65

aimSport Sweden AB                              aimZonic ljuddämpare och aimRest

Vapenvårdsbutiken                                  Varor ur deras sortiment för 2.000:-

LFSCRIPTWHITEv2

 

 

 

aimsport

 

 

 

 

 

vapenvard